Casing Monitor, het onafhankelijke karkassen beheersysteem dat elke discussie uitsluit

In 2014 ontwikkelde International Tyre Business het karkassenbeheersysteem Casing Monitor voor transporteurs, serviceproviders en fabrikanten. Casing Monitor is een platform dat het inzamelen van bedrijfswagen, landbouw- en earthmover-banden combineert met een professionele onafhankelijke keuring van ieder karkas.

24/7 inzage in banden en rapporten

Casing Monitor is zo ingericht dat u 24/7 uw gedemonteerde banden online kunt bekijken. Daarnaast vindt u op Casing Monitor een overzichtelijk keuringsrapport van uw karkas, inclusief gedetailleerde foto’s. De objectieve keuringsgegevens staan binnen 24 uur na keuring online, zodat u snel een exact inzicht heeft in de staat van de band.

Sluit elke discussie uit

Casing Monitor biedt u de mogelijkheid om banden na demontage te monitoren. Zo kunt u nagaan of banden correct zijn gedemonteerd en kunt u de reden van demontage online inzien. Ook biedt het platform de mogelijkheid om schades die zijn ontstaan aan uw banden te bekijken. Hiermee wordt elke discussie uitgesloten, bespaart u tijd door online snel uw banden in te zien en kunt u tijdig ingrijpen indien er schades ontstaan aan karkassen, die voorkomen hadden kunnen worden.

Tablet
Logo casing monitor

Trotse ontwikkelaar van het karkassen beheersysteem dat iedere discussie uitsluit.

Meer over Casing Monitor