Efficiënt en duurzaam

In de gehele Benelux zamelt International Tyre Business gebruikte vrachtwagen-, grondverzet- en landbouwbanden in. Wij ontzorgen en leveren maatwerk waar nodig. Ons streven is altijd om langdurige klantrelaties op te bouwen. Als uw bedrijf gevestigd is in Nederland of Luxemburg, doen we u graag een concreet voorstel op basis van uw bedrijfssituatie en wensen. Bent u gevestigd in België en lid van het Recytyre systeem (het beheerorganisme van afvalbanden), dan voeren we kosteloos uw banden af. Bent u nog geen lid, dan helpen we u graag met het inschrijven.

Zo gaan we te werk

Als u contact met ons opneemt, bespreken we de volgende zaken met u:

  • Hoeveel gebruikte banden wilt u jaarlijks/maandelijks laten afvoeren?
  • Welke type afvalbanden wilt u laten inzamelen?
  • Hoe vaak wilt u banden laten inzamelen?
  • Kunnen de banden worden afgevoerd via het Recytyre systeem?
  • Heeft u specifieke wensen omtrent het inzamelen?
  • Wat zijn de eventuele afvoerkosten?

Na het doornemen van al uw wensen, ontvangt u van ons een voorstel op maat. Een overzicht van uw gebruikte banden na inzameling is te allen tijde beschikbaar.

Keuren ingezamelde banden

Alle ingezamelde banden worden door ons gekeurd. Soms gebeurt dit al bij u op locatie, in andere gevallen in ons keuringscentrum. Indien de banden herbruikbaar zijn en daarmee waarde vertegenwoordigen, betalen wij u een passende vergoeding.

Afvalbanden voor eenmalige ophaling

Ook voor het eenmalig afvoeren van banden, zijn we u van dienst. We maken graag een afspraak om te bespreken hoeveel banden u wilt laten afvoeren en om welk type banden het gaat. We nemen geen verontreinigde banden of banden met velg aan.

Tablet
Logo casing monitor

Trotse ontwikkelaar van het karkassen beheersysteem dat iedere discussie uitsluit.

Meer over Casing Monitor